De räddar vår helg!

Vi hade inga planer den här lediga helgen och det väntar strålande sol i Stockholm typ i två dygn (ja, även på nätterna känns det som i värmen!).
 
Jag funderade över om jag och Iris kunde hitta på något roligt. Typ åka till Skansen med någon kompis till henne och en pappa. Men det var svårt att få till.
 
Antingen hade de andra planer (kämpigt att komma med sådant sent en fredagskväll) eller så var det med barn vars pappor jag inte känner att jag klickat tillräckligt med för att hänga med på Skansen i flera timmar.
 
Jag sa till Johanna att det är vid sådana tillfällen hennes bror skulle ha bott närmre oss. De bor i Falun och har en dotter i samma ålder som Iris (Iris kusin, mao). Jag skickade på skoj ett sms till F som sa typ på stående fot att: "Vi kommer!"
 
Så nu är de på väg hit!
 
Det blir utflykt till Skansen för barnen och papporna, medan Johanna får hänga med svägerskan och deras yngsta. Efter det blir det lite grillning och så Eurovision-häng på det.
 
Vi fick alltså gå från noll planer till massor av planer och en späckad helg. Precis som det ska vara när även solen är en av gästerna.