Ännu ingen lillebror född

Som rubriken lyder, så har ännu ingen lillebror hittat ut.
 
Tiden under den här graviditeten har generellt gått väldigt snabbt, men maj månad har gått långsammare. Det är som att det har varit ”nära” så länge utan att vi kommit hela vägen fram.
 
Men på söndag är vi i alla fall framme vid beräknat datum!
 
Johanna är rätt trött på att vara gravid nu. Kroppen värker och det senaste är väl att ”det är inte så skönt att ha ett huvud som trycker på mellan benen!” Fullt förståeligt, får man väl ändå säga.
 
Jag känner mig lite stressad på grund av den här ovissheten. Det kan vara så att Johanna väcker mig i natt och säger med svettig panna och accelererande andning att det är dags att åka in.
 
Det kan också ta... ja, ett par veckor till om det vill sig så.
 
Det hade varit så mycket lättare att bara ha ett bestämt datum! På söndag kommer Johannas mamma hit och hänger med oss till lillebror behagar att komma ut. Eftersom att vi inte har någon som helst avlastning här, där vi kan lämna Iris, så är det den bästa lösningen vi kommit på. Och det blir kanon!
 
Fråga bara Iris. Hennes absolut bästa kompis kommer hit och hänger med henne. Iris om någon hoppas nog på att mamma går långt över tiden så att mormor stannar så länge som möjligt.
 
Bild från torsdagens kvällspromenad.