Vi kan konstatera att kisseriet fungerar

Som man, har det ändå hänt att jag uppfattat könet som svårkontrollerat.
 
Att jag genom åren envisats om att stå upp och kissa och därmed varit med om både dubbel stråle och att den dragit åt ett helt annat håll än vad det från början var tänkt.
 
Jag kan förstå om det låter märkligt om du är kvinna och läser detta, men männen känner säkerligen igen sig. Ibland blir det knas!
 
Med det sagt, är jag ändå fascinerad av vår lille pojkes snopp och hur den kissar. Vi har i dag blivit varse att den verkligen kan göra sitt jobb! Först på övervåningen i min och Johannas säng och sedan även nere på skötbordet.
 
Efter att blöjan öppnats, tar det inte lång stund innan en stark och bestämd stråle står som en genomskinlig regnbåge över rummet och blöter ner allt som kommer i dess väg.
 
Det här kan jag dock också relatera till och inte minst förstå. Faktum är att det finns få saker som är så sköna som att kissa utomhus.
 
Att känna en kylig vind mot varm pung samtidigt som man kissar. Det kan vara skönt än i dag! Dessvärre händer det alldeles för sällan att jag lättar på trycket i det fria.
 
Men jag tror att det är lite samma känsla för lillebrodern i det här huset. Att könet stimuleras av att vara i det fria, utanför blöjans varma tyg, och att det då sätter igång systemet för att dra i väg en stråle.
 
Så, kissa på du, lilleman.
Jag är helt på din sida i detta.
 
PS: Smeknamn som "lillebror" och "lilleman" förekommer då det ännu inte är helt fastslaget vad den lille plutten ska heta ännu. Men vi jobbar på det!
 
En kommentar publicerat i Sigge
Taggar: Kissa, Lätta på trycket, Pappablogg
#1 - - L:

Nör vi fick vår son så började vi med babypottning just av den anledningen. Han kissade på pottan varje gång man bytte blöja. Det var verkligen någonting med att blöjan åkte av och att kisset kom. Passa på att fånga kisset i handfatet eller pottan. Inga mer nedkissade föräldrar 👍kan verkligen rekommendera det. Idag är sonen 2 år och blöjfri sedan ett halvår tillbaka www.blojfribebis.se