Två barn – ny vagn!

Ni vet vid det här laget att Iris är galen i paket. Visst är det som roligast om hon får veta att det är till henne, men även om det är till mig eller Johanna, så är hon taggat med och öppnar.

Förstå då hennes upphetsning när hon kom hem till det här jättepaketet som hade landat i hallen under dagen. Hon hade inte ens tid att dra av sig mössan och fleecetröjan utan stod bara och hoppade med blicken fast i paketet.


Det skulle visa sig vara Iris nya vagn. Eller ja, Iris och hennes kommande syskons nya vagn. Jag frågade vilka som ska sitta i den. "Jiji"... "bä"... så hon har helt klart förstått!

Och så här taggad kan man bli på ny vagn 😄


Hon ville absolut vara med och bygga ihop den. Vi fick ta hjälp av tutorial från nätet för att vara hundra på att vi gjorde rätt. Och det kändes som att Iris hade bättre koll än vad jag hade, men vi löste det 👏🏼
 

Och till sist kom Johanna hem och fick se den. "Alltså den är verkligen såå fin!", var en av hennes första kommentarer, samtidigt som den äldre Briovagnen ligger ihopfälld i bakgrunden. Redan lite utbytt. Redan lite glömd.


Det är ändå nya tider nu. Eller som väntar i alla fall. Det är bara 96 dagar kvar till beräknat datum. Det närmar sig att vår lilla familj inte ska bli så liten längre, utan utökas till att bli fyra. Så spännande. Och lite läskigt. Klarar vi det här? Ja, det är klart att vi gör! 😊

Och jag måste skriva under jag med. Den är verkligen riktigt snygg. Nu kommer jag äntligen passa in på Östermalm. När jag väl hänger där.
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Iris;
Taggar: Bugaboo Donkey 2 Duo, Mammor-på-rad-vagn, Vagn, Östermalmsvagn