Rhodos dag 1: Iris lever life

Efter en lång dag - som startade redan vid 03.15 - landade vi äntligen på Rhodos vid lunchtid. Vi har nu varit här första dagen och Iris lever verkligen livet här.
 
Hon har plaskat i poolen, åkt rutschkana, jagat myror, ätit pommes, kollat på katter, ätit vattenmelon och charmat byxorna av den grekiska personalen.
 
Det bästa är att vi kan göra allting med henne. Jag och Johanna har liksom inga måsten här, utan kan fokusera på att faktiskt ha semester.
 
Det var lite som den grekiske busschauffören sa på vägen från flygplatsen till hotellet: ”Innan ni kliver av har jag ett viktigt meddelande. Kom ihåg att ni har semester. Kom ihåg att le. Och att njuta.”
 
Vi kör på det. Det ska nog inte bli så svårt.
 
Här kommer några bilder från första dagen.
 
Att väcka Iris, hör inte till vanligheterna. 03.45 var det dags.
 
Här i väntan på att få ombord på planet. En nyfiken men väldigt trött Iris.
 
Iris är inte den som somnar i en famn. Det har aldrig hänt. Vi var därför nojiga för flygresan. Det var då till vår stora förvåning och glädje som hon somnade i Johannas famn och sov i 45 minuter. Kanon!
 
Vi tog en promenad runt området.
 
 
Iris hade verkligen jätteroligt vid poolen. Hon som i vanliga fall gillar att bada, fick nu ett stooort badkar att leka i. Succé!
 
Fem av våra dagar här har vi all mat från en närliggande restaurang. Mycket behändigt, förstås.
 
Gårdagens finaste bild, på mina fina tjejer.
 
Då det ingick i maten beställde vi in en frukttallrik till Iris. Lyckan när den innehöll det bästa hon vet - vattenmelon.