"Jättebra Robin, men..."

Det har hänt en del saker i dag, så här kommer en snabb punktlista.
 
Dagens mysigaste:
Att sitta i taxin på väg till jobbet 05.20. Regnet vräker ner, dropparna åker Flumride nedför bildörrens fönsterruta och jag har ljudboken "Vi mot er" av Fredrik Backman — med Marie Richardsson som uppläsare — i öronen.
 
Dagens bästa:
Att jag tajmade bussen hem från min t-bana och kom hem i bra tid trots att jag åkte från jobbet en kvart senare än beräknat. Missar jag bussen får jag i stället antingen vänta 20 minuter på nästa, eller gå 12-13 minuter. Därmed skönt med dagens tajming.
 
Dagens SMS:
Jag hade slängt in en fyrling (ett tips på fyra matcher) att det skulle bli minst tre mål i alla dessa (Champions League). Manchester United ☑️ Chelsea ☑️ PSG ☑️ Barcelona ☑️ Yes! Jublade högt inombords när den satt och messade min svåger glatt och berättade att spelet jag skickade till honom tidigare under kvällen satt. Varav han svarar: "Jättebra Robin! Men du vet att du tippade på Roma och inte på Barca?" Ridå. Inga tretusen till mig.
 
Dagens gladaste:
Jag tycker om att skämma bort Iris lite. Inte alls mycket, men någon gång då och då med någon liten present som jag vet kommer att göra henne glad. Så i dag kom Bing och Flopp — Iris Barnkanalen-favoriter! — i gosedjursform med posten och flyttade in hos oss. Succé.
 
Dagens oro:
Den blir egentligen aktuell först på fredag. Men då är det min tur att för första gången lämna Iris på förskolan. Jag vet att det säkert kommer att gå finfint. Men det ger mig ändå en klump i magen. Hon har blivit lite ledsen och gråtit just i det ögonblicket när Johanna lämnat tidigare. Om hon blir ledsen när jag går. Om hon ropar efter mig med gråten i halsen HUR ska jag kunna gå vidare och inte vända mig om, gå tillbaka och lyfta upp henne? Det är för hemskt.
 
Dagens tack:
Går utan tvekan till min svärmor. Hon är här och hälsar på den här veckan och hjälper till med Iris. I och med att Johanna börjat jobba, är hon här och hämtar Iris i "bra tid" så att hon inte behöver vara på förskolan så jättelånga dagar så här tidigt. Mycket uppskattat.
#1 - - Anonym:

Stadsfasoner 😂 Här på landet får vi vänta i minst en timme tills nästa buss eller tåg, om det inte är runt lunch, då får vi vänta tre timmar 😉 Glömmer aldrig en statusuppdatering på Facebook "Fan, missade bussen och kommer nu försent till jobbet!" Med en bild där nästa buss går om 6 minuter. Haha, ja det var någon som bor i Göteborg och jag skrattade gott åt lyxen 😉

#2 - - L:

Har ni glömt podden den här veckan?:/

#3 - - Ida:

Kommer de ngn podd, väntar & väntar 😲