Det här blev ju lite, pinsamt...

Som ni har märkt kom det inget nytt podavsnitt i går heller.

Och det verkar tyvärr inte som att det blir några fler. Stefan har sina anledningar till att det inte passar för honom att producera kontinuerliga episoder. Mer varken vill eller behöver jag gå in på det. Det enda vi kan konstatera är att jag står utan podpartner och då blir det svårt att fortsätta.

Det känns tråkigt att det blev så här. Och lite pinsamt gentemot er. Min ambition var inte att spela in endast tre avsnitt. Jag tycker att det är ett roligt koncept, att prata föräldraskap och allt vad det innebär, två pappor emellan. Så kanske dyker möjligheter upp igen att fortsätta. Är det någon som har förslag på podkompis, så hör av er.

Jag vill avslutningsvis understryka att det inte på något vis finns några bad feelings mellan mig och Stefan. Han är en härlig prick som jag hoppas kommer upp med en ny blogg i framtiden.
#1 - - Jenny:

Synd! Men sånt händer!

#2 - - Isabelle:

Synd men samtidigt har jag största respekt för er båda och detta beslut. Hoppas att du finner någon annan eldsjäl attdela pod med :) Ps hade varit roligt att få läsa ett inlägg om din studietid/dina studier till journalist? Fellow journaliststudent :)

#3 - - Patric Bergkvist:

Tjena,

Detta kanske skulle vara intressant, dra iväg ett mail så kan vi diskutera lite kring detta om du har lust.

Vänlig hälsning
Patric