Över en natt blev det vinter!

I dag hade jag en ledig tisdag. Det innebar att Iris fick vara hemma från föris och umgås med sin pappa i stället.

Passande nog hade det kommit MASSOR med snö (för att liksom vara första snön för vintern så var det jättemycket).

Så efter lunch, packade vi på oss alla kläder och gav oss ut i det mjuka, kalla, vita. Detta är ändå Iris "första" vinter då hon var bebis och oförstående under den förra.

Och hon diggar snön, som de flesta barn. Det slog mig och Johanna i går att leken i sandlådan i parkleken nu är inställd fram till våren. Det vi inte tänkte på var att det går minst lika bra att bygga snökakor.

Det var en härlig känsla att få klä på sig ordentligt med kläder och ge sig ut. När vi stod där i hallen sekunderna innan kändes det som om vi befann oss i en stuga i fjällen och skulle ge oss ut för en dag i backen. Det var härligt - och då åker jag inte ens utför.

En känsla av att jag, Iris, Johanna och släktingar kommer att ha många roliga vintrar framöver. Johanna påstår att jag och Iris ska lära oss åka slalom samtidigt. Well. Vi får se :)

Gött med snö hur som helst. Lite ljus i mörkret!

(null)
(null) 
#1 - - Pauline:

Åh så härligt! Här la det sig bara 1cm, som redan är borta :(

#2 - - Liv Ringström:

Härligt, Vi hade snö i kanske två dagar sen regnade allt bort. Dom store tjejerna blev så ledsna men den minsta på 1,5år blev överlycklig när hon såg att snön var borta :P undrar hur vintern ska gå när hon är så snörädd!

Hoppas ni får en mysig helg, kram!