Iris ska till Grekland

Vi tog oss först ur feberveckan och sedan magsjukeveckan.
 
Då tyckte vi att vi var värda att ge oss någonting fint och bokade en resa till Grekland i september. Nä. Inte riktigt så. Men nästan! Jag och Johanna hade pratat om att kolla på en resa till hösten under många veckor men det hade aldrig blivit av.
 
Så i går när vi satt i soffan utan något speciellt att göra – som ni alla vet är tisdagen veckans sämsta tv-programs-dag ihop med torsdagen – började jag titta på lite potentiella resmål. Och ungefär timmen senare, så var en vecka på Rhodos och Khallitea i september bokad.
 
Vi hade sedan tidigare bestämt att vi gärna åker en vecka med Iris redan när hon är under två år då hon åker gratis under denna period. Samtidigt ville vi åka under hösten och då hon blir två i maj nästa år, var det den kommande hösten (om ett halvår, haha) som vi har att välja på.
 
Det ska bli jätteroligt att resa med Iris. I normala fall har jag lärt Johanna att vi ska åka två veckor (minst) och hon håller numera med sedan Cypern 14 dagar i oktober förrförra året. Hon var skeptisk innan, men är sedan dess såld på det upplägget som jag då en vecka är lite kort. Men då vi nu åker med Iris för första gången och det är tiden då hon bara varit på förskolan en månad, vill vi inte vara borta för länge.
 
Som en slump, är detta det senaste klippet som Iris hittat som hon gillar.
 
Så nu nöter vi Lollo och Bernie. Lika bra att börja, bara typ 190 dagar kvar till avresa.
 
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh så roligt! :D