En helt rimlig inköpslista efter en vecka med feber

Jag och Iris har inte haft någon direkt bra vecka tillsammans. Jag har nämligen brottats med feber sedan i måndagskväll och det har ännu inte gett sig.
 
Det här har gjort att Iris fått lov att umgås med en något passiv pappa som helst velat att hon ska ha sovit så att han själv har kunnat göra detsamma.
 
Det har varit frutstrerande för Iris att inte komma ut, att inte hitta på någonting och att leka på samma kvadratmeter på nedervåningen i fem dagar.
 
Det här var en ny upplevelse för mig. Att behöver ta hand om en bebis samtdiigt som jag själv haft feber, i dag under fredagen har den legat stadigt omkring 38.5. Riktigt kämpigt, faktiskt.
 
När klockan äntligen blev strax efter fem på eftermiddagen kom Johanna hem. Det var en stor lättnad för mig, men en ännu större sådan för Iris som vid det här laget hade tröttnat rejält på sin dödstråkiga pappa.
 
Det är verkligen inte så här jag vill att vi ska ha det under vår lediga tid tillsammans, att bara sitta inne och glo. Men den här veckan blev det tyvärr så. Jag lovar dig Iris att vi ska ta igen det kommande veckor.
:::
 
Ett par timmar innan Johanna skulle komma hem kände jag hur behovet av att svulla tog över min hjärna. För det är vetenskapligt bevisat, att det är lite enklare att vara sjuk om man får äta goda saker.
 
Så jag skickade i väg denna beställning:
 
 
Johanna jobbade och svaret dröjde. Men till sist skrev hon:
 
 
Det är förresten en app jag kan tipsa om!
 
Couple heter den och är supersmart för par. Där har vi skapat olika listor som vi båda kan gå in i och ändra i så fort som det behövs. Har äggen tagit slut, skriver jag det i vår lista som heter "Handla" och inför flytten hade vi en lista med saker som skulle göras innan den. Exempelvis. Mycket smart app som vi har stor användning av.
 
Johanna kom sedan hem och hade massa godsaker med sig. Godis, glass, Cola och ostbågar bland annat. Och ja, genast kändes det lite enklare att vara sjuk.
 
Nu ska jag försöka sova bort febern, önska mig lycka till.