Vi har det bra, vi här bak i bilen

Det var ju meningen att jag skulle blogga redan innan vi åkte, men så blev det inte, som ni märker. Men nu så! Nu ska jag skriva några rader i baksätet och hinna publicera dem innan jag börjar må illa.

Vi är någonstans på riksväg 40 efter Jönköping där vi stannade på MAX och åt. Det smakade ljuvligt. Min första icke-GI-rätt på över en månad. Iris sover intill mig och det känns tryggt. Johanna ville gärna köra en bit och visst ska hon få göra det. Lite mäktigt att köra alla de sex timmarna själv kanske.

Det är bara det att Johanna är mycket bättre på att ta hand om Iris i bilen när hon är uttråkad och börjar skrika, gnälla, slänga saker och bara vill ur den där nedrans stolen hon sitter i. Men, det är väl bara för mig att se det som träning om det händer. Men än så länge sover hon gott.Ungefär kvart över två är vi framme, då möts vi upp av hon som äger huset vi har hyrt. Det slog mig tidigare under den här resan att det här är den här lilla familjens första ordentlig bilsemester. Eller ja. Minibilsemester, i alla fall.

Det är något fint att tänka att man har ungarna bak i bilen och så ger man sig ut på vägarna tillsammans. Det gjorde jag och min syster mycket när vi var små och det var något vi uppskattade. Vi får väl se om vi blir en bila-i-Sverige-familj, eller om det blir mer utlandssemester. Jag skulle tro på det sistnämnda :)

Nu rullar vi visst in i Göteborg. Kul! Här har jag inte varit på många år.