Uppdatering: Sedan vi hördes senast så...

... har jag jobbat typ hela tiden. Eller ja, det känns så efter den här helgen i alla fall efter att ha jobbat 07.30 - 19.30 både lördag och söndag. Pust!
 
... har jag längtat massor till midsommar! Jag och min svåger fick den briljanta idén att boka något och så får de fyra damerna - sambos och döttrar - bara hänga på. Så vi hyrde en fet (ni ska få se senare) villa vild kusten. Det blir härligt!
 
... har jag – ihop med Johanna – sedan den 15 maj fått den briljanta idén att strunta i att äta socker under en månads tid. Mycket är rutiner och sitter i huvudet, men att helt bara släppa sockret är svårare än man tror. Men jag har klarat det hittills och kämpar vidare. Tidslängden utan socker har förlängts fram till midsommar (väl där ska jag ta igen allt jsg missat).
 
... har jag bara väntat på att Iris ska börja gå. Hon går för fullt med gåvagnen och står ofta utan stöd och typ klappar händerna. Hon har dock inte riktigt vågat släppa taget ännu, men snart så!
 
... har jag firat tre år tillsammans med Johanna. "Vad tiden går!" Jag tycker det är roligt att Iris – med tiden i magen inräknat – varit med oss under typ två tredjedelar av den här tiden. Att ta det lugnt och inte skynda in i något, det är bara för fegisar.
 
En av mina arbetskamrater.
 
... har jag varit dålig på att blogga. Inga ursäkter, tiden har inte funnits. Eller prioriterats på annat.
 
... har jag konstaterat att det nu bara är 117 dagar kvar tills vi drar till Grekland, Rhodos, Khalitea Beach. En enorm längtan och så när man väl är där är det som att knäppa med fingrarna och så är det slut. Men men, nu ska jag inte vara sådan. Det ska bli både härligt och roligt. Iris första flygtur!
 
... har jag sovit alldeles för sent. Jag minns inte när jag somnade före midnatt senast och nu händer det igen. Men här ska sovas för jag är helt färdig. Om jag är ledig i morgon? Icke.
 
Så, god natt med er!