Vi behöver nya gömställen

Iris har kommit på oss.

Det här med napp var aldrig nånting för Iris. Det stod tidigt klart att tummen var hennes bästa vän. Och Kalle förstås. Kaninen.
 
Iris hade när hon var yngre flera olika kaniner tills det fanns en hon fastnade för. En grå kanin med bara ett huvud och armar som sitter fast på en "snuttefilt".
 
Det är verkligen hennes bästa vän. Hon somnar med kaninen, hon gosar med den till Bolibompa, hon åker vagn med den och på senare tid har hon även kastat i den i poolen på altanen ett par gånger.
 
Det är vid sådana olyckor. Som dränkning, matkladd eller annat smuts, som det slog oss att det kan vara praktiskt med fler kaniner. För om vi skulle ha bara en och den måste tvättas... det skulle inte bli bra.
 
Därför köpte vi in ett par till av samma kanin. I dag har vi tre-fyra stycken som Iris umgås med i omgångar. Vår ambition har varit att hon inte ska förstå att det är flera stycken, men hon är väldigt svår att lura.
 
Numera har hon lärt sig vart de andra kaninerna gömmer sig i väntan på att kaninen som för stunden används ska behöva en inhoppare.
 
Jag och Johanna måste härmed hitta nya gömställen. Det kan bli nog så jobbigt att vänja av henne en framöver. Men så här söt var hon i alla fall tidigare i dag.
 
Tror ni pappa smälte när han fick den här bilden skickad till sig på jobbet under torsdagskvällen? Svar ja 😊
 
#1 - - Pauline:

Lilla sötfia 💕

#2 - - Eleonora Adriana ♥:

Naaw va söt!