Paradiset för föräldrar

"Det är TVÅ tjejer!"

Jag är expert på att skaffa mig onda knutar i rygg, axlar och tydligen även nacke, visade det sig. Därför drog jag till naprapat på Odengatan i dag.

Efter att hon knådat och knäckt, besökte jag Mini Rodini som ligger precis intill. Snacka om att det är paradiset för föräldrar.
 
Jag tycker egentligen tyvärr att deras kläder är för dyra. De ska ändå sitta på en person som fortfarande växer så att det knakar och som inte är särskilt rädd om det hon har på sig.
 
Men just nu har de en rätt så generös rea – upp till 50% på mycket – och jag hade spanat in något jag ville köpa till Iris. 
 
Frågade efter plagget och de hade en kvar - i rätt storlek. Ja tack! Tjejen som jobbade i butiken var väldigt trevlig och hade en jättefin gravidmage.
 
Jag skulle aldrig kommentera formen på en mage med bebis i. Inte om den är stor. Inte liten. Inte fyrkantig. Inte rosa. Men jag säger gärna, om tillfället känns rätt, att den är fin.
 
För alla gravidmagar är ju det. Fantastiska!
 
Hon sken upp, tackade och berättade sedan att hon och hennes man hade gjort ultraljud förra veckan och det visade sig vara tvillingar!
 
– Jag hade en magkänsla om att det var EN kille. Men så visade det sig att det är två tjejer! Det har varit lite svårt att smälta, men jag tror att det börjat landa, sa hon.
 
De hade två barn sedan tidigare. Så himla spännande! Men så svårt att föreställa sig.
 
Att få två små på en gång. Pust 😅