Tänkte prata lite om vår söndag, men...

... först måste jag börja med att fråga en grej.
 
Vi lever år 2017 nu. Vi kan se filmer i 3D. Vi kan beställa det mesta på internet. Utvecklingen går hela tiden framåt och vi har mobiler som snart kan göra att vi kan hoppa in i skärmen och komma ut på andra sidan (nåja...).
 
MEN: Hur svårt kan det vara att skapa VETTIGA vispar?!

 
Det var det hela.
:::
 
Annars har vi haft en mysig avslutning på veckan. Iris mår dock fortsatt inte så bra, det här var fjärde dagen som hennes feber tickat upp över 38 och det är svårt att inte tycka synd om henne när man möter hennes hängiga blick.
 
Vi ska ringa till vårdcentralen i morgon och hör oss för lite om det inte är bättre.
 
Hon äter dock med god aptit. Inte minst i dag under lunchen då hon fick bananpannkaka och jordgubbar. Det var förstås en succé. Här sitter hon med sina tre små toffsar och äter på egen hand.
 
 
Vi passade också på att unna oss en riktigt fet frukost/lunch:
 
 
Efter det tog jag och Iris en promenad, samma som vi även tog i går. Ett varv på ungefär sex kilometer som jag tror att vi kommer att gå några gånger under den här våren och sommaren.
 
Vi tog den lite längre vägen genom skogen där borta för att då ta oss fram till några hästar. Iris hade vaknat och fick se hästarna som hon tycker är mycket spännande.
 
Du får absolut hålla på med vilka hobbys du vill i framtiden, Iris. Men just hästar kanske är i det dyraste laget...
 
 
Nu sover Iris redan för natten sedan 17.40. Hon var helt slut och nu hör vi genom babyvakten hur hon ligger där uppe och hostar med ojämna mellanrum.
 
Jag vill bara lägga mig och klappa hennes varma panna. Stackars liten.
#1 - - Isabelle:

Åh kände precis som du förr!! En familjemedlem som hörde mina klagomål tipsade mig om Omegavisp ( https://www.cervera.se/produkt/omegavisp-svart-28313725 ) och alltså jag är så frälst! Har slängt både min ballongvisp o min vanliga visp efter att jag hittat denna. 79kr och funkar till ALLT som jag prövat iaf. Värt att prova så du slipper stå och svära ;)

Svar: Åh, tack! Får verkligen spana in den :)
Robin - Pappablogg.com

#2 - - L:

Kolla in omegavisp från cevera. Världens bästa visp