Lägesrapport

Iris har varit sjuk ett par dagar med feber och fick då amma ett par nätter igen efter att vi fått henne att sluta med det.
 
Vi kände att det var direkt nödvändigt då hon behövde få äta något på natten samtidigt som hon var lättare att få att somna igen genom amning.
 
Vi var oroliga att detta skulle göra att vi skulle få börja om igen med nätterna. Men jag kan nu meddela att det går som vi hoppats på.
 
I natt ville Johanna sova ut efter ett par nätter med mindre sömn. Jag tog därför natten med Iris. Hon vaknade ett par gånger, en vid ett och en vid fyra, men somnade snabbt om igen vid båda tillfällena.
 
Sov sista gången till sex vilket var en timme längre än vad hon brukar vilket var mycket uppskattat. Nu gör hon morgon med sin mamma på nedervåningen sedan tio minuter tillbaka och den här trötta pappan ska försöka somna om några timmar.
 
Jag sover verkligen på helspänn när jag sover ensam med Iris och vaknar för minsta ljud. Vilket i sig förstås är bra, men det gör att jag inte sover så djupt som jag brukar. Därför ska det bli skönt att sova lite extra nu.