Äntligen Arlanda!

I går var det äntligen dags att dra till Arlanda. Jag hade väntat på det här sedan julafton men i går åkte vi alltså. Jag, Johanna och Iris checkade in på Sky City – hotellet med en riktigt fet hotellfrukost.
 
Men innan söndagsfrukosten och resan hade vi en trevlig lördagseftermiddag och kväll tillsammans. Från början var tanken att lyxa till det med roomservice, då vi tänkte att det skulle vara smidigt med Iris. Men då restaurangen öppnade redan klockan fem och låg fint på tolfte våningen, valde vi ändå att gå dit.

 
Det skulle visa sig gå hur bra som helst med Iris.
 
Hon charmade byxorna av alla i personalen, dansade till bakgrundsmusiken, åt sin mat och tog sedan för sig även var vår. Det var så stimulerande för oss att prova på att gå ut och äta med henne när det gick så bra.
 
 
Iris åt som sagt upp sin mat – och högg sedan in på vår. Hon är så stor i maten och har i stort sett inte sagt nej till någonting alls som hon har fått smaka på. Vi får skynda oss, annars delas våra middagstallrikar med mattrollet.
 
På tal om mat, här sitter hon och spanar in vad roomservicen har att erbjuda.
 
Vart vi skulle resa någonstans under söndagen?
 
Ingen annanstans än hem till Hässelby igen :) Den här lilla utflykten var en julklapp från Johanna till mig. En natt på hotell med allt vad det innebär. Alldeles utmärkt att komma hemifrån lite och bryta av vardagen. Det är någonting jag rekommenderar fler att prova på, att åka bort och bo på hotell även i den staden ni bor i.
 
Resan till annat land sparar vi till hösten!
#1 - - eva:

hej
det finns en sajt som heter:rullavagn.nu
där kan du träffa barnlediga framtida kompisar;)
ha det bra