De sista riktigt varma sommardagarna

Mitt schema var planerat så väl att jag mitt i augusti hade fem dagar ledigt. Vi brummade upp till Falun till Johannas föräldrar och har nu varit här sedan i torsdags.
 
Det här är den optimala gården för små livliga ungar som Iris (och hennes kusiner som varit här). Det finns en stor gräsmatta, vatten, en brygga, en båt, massa bär på gården, en liten sandstrand, med mera.
 
Det känns som att det är sista sommardagarna som vi sugit i oss här. Det känns nog inte mest så vädermässigt, utan för att vi ska gå in i en ny fas i livet som familj när vi kommer hem. Om två veckor börjar Iris på förskolan och kort därefter ska Johanna börja jobba igen. Då är vi två föräldrar som jobbar och en liten ettåring på förskola.
 
Och om ytterligare en vecka efter det ska vi på något så märkligt som föräldrarmöte. Jag ska alltså på möte, som förälder. Möte som förälder åt min dotter. På hennes förskola. Ibland känns det som att jag fortfarande inte har tagit in att jag är någons pappa. Gör man någonsin det?
 
 
Håll förresten koll här på bloggen! Senare i veckan kommer information kring något som jag hoppas att ni kommer att uppskatta. Jag kan inte avslöja det riktigt ännu, men snart!
#1 - - Eleonora Adriana ♥:

Så himla mysigt och så söt!! :)

#2 - - Anonym:

Iris Tröja ❤️❤️❤️ Vart är den köpt?

Svar: Hej! Den är från Villervalla :)
Robin - Pappablogg.com