Iris nya favoritgodis, frissa och skor

Jag minns när det var Johanna som var hemma med Iris och det var jag som jobbade (det var ändå inte jättelänge sedan)Hur jag på helgerna, när jag kom hem efter att ha jobbat klart fredagen, såg fram emot att vara hemma och ta det lugnt under helgen, medan Johanna gärna ville hitta på något.

Nu är det tvärtom.

Det är inte så att Johanna vill sitta inne hela helgen, men hon håller sig gärna på hemmaplan. Detta medan jag vill bryta av och typ åka till Dalarna och hälsa på släkten nonstop och hade gärna gjort det även denna långhelg trots att vi var där den förra över påsken.

Nu hade vi dock lite andra planer som fyllde den här helgen så det hade ändå inte gått, men det jag vill komma fram till är hur jag förstår hur Johanna kände nu när hon var hemma. För hur mycket jag än älskar vårt hem – för det gör jag verkligen – blir det väldigt mycket ”hem” under en vecka hemma med Iris
:::

En annan sak!

Iris har hittat ett nytt favoritgodis. I går fick hon smaka vattenmelon för första gången – och fullkomligt älskade det. Hon tycker sedan tidigare om all typ av frukt, så att detta skulle gå hem var föga förvånande.

Till hennes stora glädje fanns det lite kvar till dagens första mellis. Hon njöt verkligen och åt fort, som om hon trodde att jag kanske skulle ta de röda godsakerna ifrån henne.


:::

Iris hade mycket hår redan när hon föddes.

Vi fick höra att ”det kommer nog ramla av”. Att hon liksom skulle skava av det, som det tydligen är vanligt att bebisar gör om de har hår vid födsel.

Men det gjorde aldrig Iris. Det har bara fortsatt växa och vi har funderat på om det varit dags att ta henne till en frisör, men inte gjort det då det växt fint på egen hand (nu skulle det dock inte må dåligt av att kanske få toppas lite).

Därför har jag i stället sedan en tid börjat längta efter att kunna sätta upp allt hennes hår i en enda tofs. Och så kom jag ner i morse och möttes av detta:

Vår stora lilla bebis, du är så himla go!
:::

Avslutningsvis!

Johanna är bra på väldigt många saker. En av dessa är att nosa upp bra affärer på Tradera. Det finns verkligen klipp att göra där och Johanna vet hur man gör. I dag kom det ett par skor på posten. Inte vilka skor som helst, utan Iris första par!

Det var så gulligt att se de där små fötterna bära ett par lika små skor.

 
 
#1 - - JUNITJEJ:

Så söt hon är!

#2 - - eva:

nog den sötaste bebisen jag sett;)

#3 - - Robin:

Vilken otrolig fin tjej du har och gillar dina inlägg :)