En vecka fylld av trevliga besök

Vädret går upp... och sedan går det ner... men under den tiden som det är fint, är det verkligen fantastiskt! Det är då det är spännande att promenera längs våra nya stråk och se våren bygga upp alla färger häromkring.
 
 
Annars då?
 
Ptja. Jag känner att jag hade mer tid till att blogga när jag jobbade än när jag är hemma med Iris, märkligt nog. Men i onsdags var vi och hälsade på förskolan där Iris nu har fått en plats. Det är vårt andraval och tyvärr kommer vi nog inte att få en plats på vårt första då den är väldigt populär och vi har plats 14 just nu.
 
Men den vi besökte kändes jättebra. Och det var viktigt för mig att känna så, kände jag. Det lugnade mig, för jag tycker att det är lite jobbigt att Iris, ett år och tre månader gammal då, ska börja på förskolan i augusti. Jag tycker att det är för tidigt.
 
Därför var det en lättnad för mig att denna kändes bra. Jag kände en trygghet i att ge ansvaret för min dotter till dessa människor som jag träffade där.
 
 
Från i går och tills i morgon har vi besök av Iris närmsta kusin (fyra månader äldre) och hennes pappa (alltså Johannas bror, Iris farbror). Väldigt trevligt att få umgås med dem under några dagar och inte minst för Iris som får bryta av den annars "vanliga" vardagen där hon "bara" hänger med pappa.
 
I morgon kommer dessutom hennes mormor hit, lagom tills dess att kusinen åker hem. Så det är hela tiden annat sällskap här den här veckan. Det gör det hela lite enklare för mig också, att inte lika hårt försöka fylla dagarna med saker att göra som Iris faktiskt tycker är roliga.
 
#1 - - Anonym:

Skoj med besök👍

#2 - - Farmor:

Så roligt med mkt besök, det var jätteskoj när vi var där förra helgen och fick umgås med er alla💕