Unge ✅ Bil ✅ Villa❓Vovve❓

Det sägs att de största vuxenpoängen man kan införskaffa, kommer med unge, bil, villa och vovve.
 
Eller, hur det nu är.
 
Hur som helst lär det inte bli någon hund för mig och Johanna på ett tag, men unge blev det för snart ganska exakt fyra veckor sedan (om 45 minuter kom hon ut, för 28 dagar sedan)
 
Och nu har vi skaffat nästa poäng: Bil! Ja, detta berättade jag om i går kväll så att det var på gång visste ni redan om. Men nu när det är ett faktum känns det aningen underligt. Att vi har en bil som inte ska lämnas tillbaka till uthyrningen inom ett par dagar. 
 
Jag fick faktiskt köra lite också. Från vår lägenhet och runt i kvarteret när jag letade efter parkering. Det brukar vara rätt tomt i området vid 14-15-tiden då människor inte hunnit hem från jobbet ännu. Men just i dag verkar det som att hela Hammarbyhöjden åkte kollektivt eller cyklade. 
 
Till slut hittade jag en parkering kanske 150 meter från lägenheten och jag provade kanske om dörren - eller eventuellt dörrarna... - var låsta säkert fyra-fem gånger innan jag gick tio meter för att sedan vända mig om för att se så att den stod kvar. Jobbigt att man nu fått in ytterligare något man typ ska få faderskänslor för. 
 
Så nu står hon där ute i mörkret, bland okända bilar i ett kyligt område. I morgon bitti innan jag åker till jobbet hoppas jag hinna ställa henne på någon eventuellt ledig plats här utanför oss.