En ny typ av stolthet


I dag har Johanna varit till BVC med Iris. Det var dags för en ny vägning och hon skulle även få träffa en läkare för att kolla att hon utvecklas som hon ska.
 
Jag gissade på att hon skulle väga precis så mycket att hon skulle bli medlem i 4000 grams-klubben, men inte riktigt :) 3950 gram väger vår lille tjej nu.
 
Besöket med läkaren gick bra. Johanna berättade för mig i ett sms att hon hon blivit godkänd på allting, att hon utvecklas som hon ska och att blicken följer med på ett bra sätt.
 
När jag läste det var det en ny typ av stolthet som bubblade genom kroppen på mig som jag inte känt tidigare. Den som man (tydligen) får när ens barn utvecklas och att allting går som det ska.
 
Jag satt här på jobbet och bara flinade lite fånigt för mig själv.
#1 - - Anonym:

När det gäller ens barn känner man stolthet och lycka när det går bra för dem, stort som smått.
Man

Svar: Verkligen! Nu är jag bara fyra veckor in i den här nya känslan, men jag kan tänka mig att den finns där. Som sagt, stort som smått.
Robin - Pappablogg.com

#2 - - Sanna:

Ja, varenda liten grej dom gör får en att flyga på rosa moln. ÅH! KOLLA HAN SITTER SJÄLV! Skrek jag till min man igår så han trodde något hade hänt, och då har jag två och redan upplevt en första-gången-sittare. Men vi dansade första gången dansen ändå! :D