Calimero med eldflugan Freddie

Då det inte blev någon resa till Stockholm den här helgen fick vi stuva om lite i planerna.
 
I stället för pride-galna och regnbågsfärgade huvudstaden åkte vi till Familjebutiken "Calimero" vid Falu Gruva här i Falun.
 
Kontraster.
 
En charmig liten butik med alltifrån barnkläder till inredning.
 
Vi åkte därifrån med en leksakskorg (som Johanna tagit bild på och som hon skulle blogga om men som hon inte har gjort ännu, så ni får väl hålla utkik här om ni vill se den då jag inte fick (nåja...) ta bild på den för att vi "skriver om samma saker hela tiden") samt en present till min syster som fyller 23 år i morgon.
 
Det är förresten spännande med leksakskorg som är tänkt till Iris rum som ännu inte finns.
 
Johanna har redan börjat inreda Iris rum i huvudet.
 
Det blir annars en lugn lördag detta, som det verkar.
 
Iris ligger nu på verandan och sover i vagnen medan jag funderar över om jag och Johanna ska se sista avsnittet av senaste säsongen från "Orange is the new black" i kväll, eller om vi ska spara på avsnittet lite för att inte behöva känna den här tomheten som bara uppstår när det står klart att man måste vänta på en serie nu 8-9 månader eller så innan nästa säsong börjar.
 
Dessa val...
 
Om ni åker till eller igenom Falun, stanna vid Falu Gruva och Calimero.

Iris kollar så att hennes bästa kompis, Freddie The Firefly, finns med i bilen.
#1 - - JHH:

Jag väntar alltid med att se sista avsnittet av en säsong om jag vet att det kommer en till, klarar inte av tomheten,precis som du skri er... älskar därför när man hittar en serie som man inte sett med flera säsonger och man bara kan se vidare och vidare.

Svar: I know! Det är absolut den bästa känslan. När man hittar en serie man fastnar för som typ redan är klar (gjorde det med Breaking Bad) så man bara kan plöja. Avslutade precis sista avsnittet nu och... ja, nu sitter jag här och glor ut i mörkret. Tomheten!
Robin - Pappablogg.com

#2 - - JUNITJEJ:

Så söt Iris är!

Svar: Tack! Det är hon verkligen :)
Robin - Pappablogg.com