Trevlig vistelse i Götet!

Och så har jag då landat hemma i Stockholm igen medan min bror sitter på ett tåg som ska ta honom hem till Mora. Vi hade en riktigt trevlig vistelse i Göteborg. Först chillade vi på varuhuset "Femman" och O'Learys innan vi senare gick vidare mot hotellet.
 

Jag hade bokat ett hotell som låg rätt centralt, på avenyn i Göteborg. En kvarts central promenad från centralen genom fina Göteborg. Det slog mig när vi gick där, utan att vi egentligen inte såg speciellt mycket, att Göteborg är en väldigt vacker stad.
 
Det som låg i fokus med den här resan var förstås ishockeymatchen vi skulle se. Frölunda mötte Djurgården i en bra och spännande tillställning. Frölunda vann med 3-2 och André fick uppleva en seger i sin första match inne i sitts lags hemmaarena. Han fick lite blodad tand och sa att han nu fick lov att flytta till Göteborg för att se fler matcher framöver. Så jag tror att resan uppskattades :) Det var en trevlig tripp!
 

Det var mycket trevligt att umgås med André lite bara vi två. Det händer dessvärre inte alltför ofta då vi bor så långt ifrån varandra och båda har sitt under vardagarna, så som det blir. Därför var detta mycket trevligt och något jag hoppas att vi gör snart igen!