Trevlig vistelse i Götet!

Och så har jag då landat hemma i Stockholm igen medan min bror sitter på ett tåg som ska ta honom hem till Mora. Vi hade en riktigt trevlig vistelse i Göteborg. Först chillade vi på varuhuset "Femman" och O'Learys innan vi senare gick vidare mot hotellet.
 

Jag hade bokat ett hotell som låg rätt centralt, på avenyn i Göteborg. En kvarts central promenad från centralen genom fina Göteborg. Det slog mig när vi gick där, utan att vi egentligen inte såg speciellt mycket, att Göteborg är en väldigt vacker stad.
 
Det som låg i fokus med den här resan var förstås ishockeymatchen vi skulle se. Frölunda mötte Djurgården i en bra och spännande tillställning. Frölunda vann med 3-2 och André fick uppleva en seger i sin första match inne i sitts lags hemmaarena. Han fick lite blodad tand och sa att han nu fick lov att flytta till Göteborg för att se fler matcher framöver. Så jag tror att resan uppskattades :) Det var en trevlig tripp!
 

Det var mycket trevligt att umgås med André lite bara vi två. Det händer dessvärre inte alltför ofta då vi bor så långt ifrån varandra och båda har sitt under vardagarna, så som det blir. Därför var detta mycket trevligt och något jag hoppas att vi gör snart igen!
 

Mot Göteborg!

I går kom min bror André till Stockholm från Mora. Mycket trevligt! Jag vet dock inte vad som gick snett i min uppfostran med honom när det kommer till hockeylag, men han har blivit en inbiten Frölunda-supporter. Han har dock aldrig varit i Göteborg och sett en match i Skandinavium, så det fick han i julklapp av mig :)
 
Nu sitter vi på tåget ner mot Götet där vi ska se Frölunda - Djurgården och bo på hotell över natten. Det kommer att bli skoj! Frölunda har ofta mycket folk på sina matcher, så jag räknar med upp mot 12.000, bra drag och en härlig match!
 
När man hälsar på hos storebror får man dock sova i det finaste som finns att tillgå i lägenheten:
 
Vi tog oss till centralen och 08.25 rullade tåget. 
 

Vi stannade och plockade upp folk i Katrineholm. Där jag jobbade på lokaltidningen förra året från maj till mitten av september. Inte en stad jag saknar direkt.

André har sovit lite och jag ska nog försöka göra detsamma alldeles strax. Vi är framme i Göteborg 11.30 och matchen startar först 16.00.

Vecka 28!


Det är fredag! 

Veckans bästa dag på så många plan. Som mest för att vi går in i en ny vecka. Vecka 28. 90 dagar kvar till planerat datum. Och det slår mig nu att det i går var exakt tre månader kvar till planerat datum, 28 april. Sedan återstår det att se om hen där inne är punktlig av sig :)

Men grattis, Kjelle, till vecka 28! Och grattis till din älskade mamma som kämpar på med att ha dig i magen och allt vad det innebär från karatesparkar till järnbrist. Ge henne en ordentlig kram från insidan, för det är hon värd.
Visa fler inlägg