Tidig julafton i går kväll - med Babblarna

Iris har – som många andra barn – blivit helt såld på Babblarna. Från den första gången vi visade henne de sex märkliga figurerna, har hon blivit helt till sig varje gång vi startat någon av sångerna.

Jag fick sedan se att hela gänget finns i gosedjursform. Först tänkte jag köpa en eller två, men... hur roligt är det? Så jag köpte alla och tänkte att det här får bli Iris julklapp från oss i år.

Vi tänkte först också behålla dem och ge henne de färgglada vännerna först på julafton. Men ångrade oss sedan. Då hon ändå inte förstår grejen med 24 december detta år, kunde hon lika gärna få dem direkt.

Och det blev verkligen "som på julafton" när jag satte mig bredvid henne i soffan och langade upp figur efter figur ur paketet som jag hämtat på ICA.
 
För varje ny kompis sträckte hon ut armarna efter den och ville ha den. Det var så roligt att se hur glad hon blev.

 
För ett par timmar sedan när vi skulle gå upp, bar jag ner Iris till nedervåningen. Det var mörkt överallt. Jag sökte upp väggen med lampknapparna och tryckte på en random då jag inte lärt mig vilken som går till vad ännu.
 
Jag lyste upp tv-delen över sofforna. Och där satt dem - Babblarna! Det blev som en strålkastare rakt över dem. Iris såg dem direkt och gjorde allt med sin tyngd för att få sin pappa att svänga mot soffan.
 
 
Så här satt hon då större delarna av frukosten, det gjorde ingen skillnad att jag släckte över sofforna och tände julgranen. Efter gröten satte vi oss i soffan och bekantade oss med figurerna.
 
Bobo är nog Iris favorit, även om hon vill hålla i alla samtidigt. Dodo är pappas favorit. För färgen och falsetten i sången.
#1 - - L:

Åh vad gulligt. Bobo är min sons favorit också, medan jag gillar Dodo av samma anledning som dig 😁

#2 - - Yohanna af Skovde:

Förstår att hon blev glad! :) Virkade två av Babblarna till min dotter när hon var ish lika gammal och de var populära ungefär dygnet runt

#3 - - HTTP://cassandra87.blogg.se:

Men oh Iris! Inte visste jag att du var Johannas karl för ens jag klickade in mig hur och såg Iris! 😀 babblarna är poppis här med! 😊