Dubbla vändor till Mio kan man också roa sig med en lördag

I dag har jag åkt till Mio – två gånger.

Det händer att jag och Johanna velar över saker och ting. Men varje gång vi gör det, så slutar det egentligen med vad vi kom fram till från början. Det borde vi kanske lära oss. För nu råkade det hända igen.

Vi hade funderat över vad vi skulle göra med den tomma ytan i badrummet på övervåningen (att skriva "övervåning" och "badrum" i samma mening känns fortfarande märkligt. Att vi har två våningar numera. Två badrum. En massa rum. Sjukt).

Vi hittade snabbt en möbel från Mio som vi gillade, det var säkert tre veckor sedan eller något. Och i dag kom vi fram till att det är den bästa lösningen som vi kommer att finna. Vi behövde förvaring och möbeln var snygg, så i dag bestämde vi oss för att köpa den.

Vi ringde till närmsta Mio och hörde om de hade någon på lager. En kvar! Jag bokade den och satte mig genast i bilen för att hämta den. Brummade de tjugo minuterna bort till Mio med Fredrik Backmans "Björnstad" som sällskap via ljudbok under färden.

Jag kom fram, packade in den stora kartongen i bilen och åkte hemåt igen. Väl hemma öppnar vi det tunga paketet och möts av att det är fel byrå. Då har Mio alltså två stycken byråer som heter "Strömstad Byrå", men med tillägget "korgar" eller "lådor". Jag skulle ha korgar, fick den med lådor.
 
Jahopp. In i bilen. På med ljudboken. Bort till Mio igen. Hämtade rätt möbel. In i bilen igen. Hem på nytt. Och skruva ihop byrån. Och till sist, så stod den där. Så här i efterhand var den ändå värd dubbla vändor, för vi är mycket nöjda med slutresultatet.
 
Vi gick ändå från det här:


Till det här:

 
 
#1 - - Jasmine:

Vilket fint resultat! Den möbeln passar ju superbra i ert badrum. Kul att du delar med dig av er lite mer omständiga vardag och samtidigt inspirerar till att göra om hemma.
Kram

#2 - - meh.blo.gg:

Fint