Det finns bra grejer med en regnig måndag

Ännu en måndag i livet har snart passerat.
 
Det har regnat hela dagen och det har verkligen känts som höst i mitt huvud.
 
Men när den här känslan kommer, att det känns lite grått och trist, jobbar jag på att finna ljusglimtar i det lilla.
 
Jag inbillar mig att allting blir lite lättare då och att även en hötslik och regnig dag i slutet av augusti får ett värde.
 
Därför tänkte jag lista några saker som jag - så här i sängen innan jag ska sova - kan komma på som varit bra med den här dagen.
 
Så vi kör!
 
+ Iris väckte mig med Johanna. Att mötas av vår lilla trollunges busiga leende är den absolut bästa starten på dagen.
 
+ Vi beställde biljetter till Lars Winnerbäcks akustiska konsert som han ska ut på i oktober. Det ska bli himla roligt att och härligt att lyssna till honom från parkettplats.
 
+ Av misstag fick vi i går hem Linas Matkasse som vi trodde att vi hade avbokat. Det visade sig i dag att det var härligt att vi fick den, för i kväll lagade vi en pastarätt som var fantastisk.
 
+ Jag fick klart det sista med mitt nya jobb där jag börjar på måndag. Det känns riktigt, riktigt bra.
 
+ Iris somnade av sig själv i sängen efter att hon ätit, bara en sådan sak. Normalt somnar hon i famnen på Johanna intill bröstet men nu var hon vaken efter att hon ätit. Men med tummen i munnen och snuttefilten intill kinden somnade hon sedan i sin säng på egen hand.
 
+ Att vi hade tvättdag! Okej, nu ska vi inte överdriva här, för det var inte jätteroligt. Men mina kalsonger i lådan började ta slut och det är alltid härligt med rena kläder.
 
Citronpasta al forno i tomatsås med ricottatäcke och aubergine.
#1 - - Farmor Anna:

Det positiva vinner över det negativa om man tänker efter. Men tyvärr brukar det negativa vinna, man får lära sig att se det positiva i det negativa😂😂
Du har såååå mycket att vara glad över, njut av livet😘