Vad skriver man om medan man väntar?

Jag ser på mina sidvisningar som är högre än någonsin att ni precis som jag väntar på att bebis ska anlända till Lundholm/Söderlund. Ni kommer in hit och håller en tumme på att det äntligen ska stå "Hen är här!" i rubriken. Eller ja, inte hen, för då vet vi förhoppningsvis vad det blev. Hehe.
 
Men ännu är det ingen bebis som hittat ut och det är lugna gatan hemma. Inga tecken på att trollet vill ut alls. Så, jag får lite prestationsångest här när ni vill se bebis och jag inte kan leverera det. Och hand i hand med detta blir bloggen innehållslös. 
 
Så därför tänkte jag fråga er om det är något ni vill veta. Vilken som är min favoritfärg? Vilken film jag helst ser med trollet när det kommer ut? Eller, vad som helst. Varför ni skulle undra massa saker om mig vet jag inte alls. Men om ni har inspiration till inlägg att skriva medan vi alla rullar tummarna och väntar på bebis, får ni gärna lämna en kommentar!
 
((Jag vet att jag lovat en av er läsare redan innan påsken att jag skulle skriva ett inlägg om hur jag och Johanna träffades. Jag ska skriva det, det har bara inte blivit av)).
 

Utsikten från jobbet är inte tråkig direkt.
#1 - - Anonym:

Ja den utsikten var verkligen något extra. Hoppas bebis vill titta ut snart 😊