Checkat in för 2016

Precis som förra året valde jag och Johanna att boka ett hotell i stan över nyårsnatten. Vi bor bara 30 minuter härifrån, men det är ändå skönt att bryta av lite från lägenheten där hemma. Och så får man ju frukosten, som är ett stort plus. Sen utcheckning som gör att vi kan slappa här under morgondagen. Mycket skönt.
 
Vi har köpt med oss bubbel, ost, kex, chips och annat gott som ska göra oss sällskap i väntan på tolvslaget. Innan dess ska vi ta oss bort till restaurang Pane Vino för att äta lite. 
 
År 2016 har jag väldigt stora förhoppningar på för övrigt. Mycket talar för att det blir mitt bästa år hittills i livet. På många olika vis. Största anledningen är förstås det som växer i Johannas mage just nu och som tar upp 98% av tankarna under min vakna tid. Det blir ett bra år, 2016. 
 
I natt drömde jag förresten att knodden blir född 4 maj nästa år, även om vi har BF 28 april.
 
Vi får väl se :)

Discot har öppet varje kväll

Hemmajobb, Medis och karatesparkar

Som jag berättat tidigare är jag hemma och jobbar de här mellandagarna. Nu när måndagen är gjord måste jag säga att det var riktigt skönt. Inte så att jag skulle vilja ha det så här hela tiden. Men några dagar ibland. Perfekt. 

Jag kunde äta frukost när jag väl blev hungrig, ha teven på lite i bakgrunden och jobba från min egen soffa. Mycket, mycket skönt. Och jag var lika effektiv som på jobbet, om inte mer.

På lunchen hann jag med ett bankärende på Medis. Det har kommit lite snö till Stockholm som lyser upp tillvaron rätt ordentligt. Den gör bra skillnad faktiskt. Nu ligger vi i sängen och ska snart sova. Det har blivit en liten grej på kvällen att hen har disco i Johannas mage. Det är liksom full fart bara minuter efter att Johanna lagt sig i sängen och detta oavsett vad klockan är. Väldigt roligt när det är tvåsiffrigt antal kickar i minuten och där vissa är riktigt ordentliga. 

Det är en frisparksskytt där inne. 

Jag känner det.

Visa fler inlägg